Onze klanten over hun badkamer, keuken of klus2018-10-07T09:40:52+02:00

Nog meer ervaringen van onze klanten.

We vragen onze klanten altijd hun oprechte ervaring met ons te delen.

DEEL OOK EEN ERVARING

LEES MEEROntdek Brbouw voor iedere klusERVARINGEN

Top service! In paniek bel ik op, app een foto en hij komt gelijk met de oplossing !! Tijdens de reparatie repareert hij ook even de radio die de dames niet aan de praat kregen. Bedankt Bert redder in nood!
Kwalitaria, Literatuurwijk Almere
De nieuwe indeling boven is helemaal geweldig. Marijn is apetrots op zijn nieuwe kamer. Dankjewel voor het mooie resultaat!
Timo van Straaten, Almere
Bert en zijn collega’s hebben voor ons bedrijf het gehele interieur, tegelwerk, vloer en kabels en leidingwerk verzorgd. Ze hebben ons goed geadviseerd en hun creativiteit in de uitvoering gelegd. Afspraak is afspraak en ze hebben er alles aan gedaan om alles op tijd af te krijgen. Indien we in de toekomst weer projecten hebben zullen we deze weer met BR bouw uitvoeren.
Sauna Almere
Een super aanrader br bouw (Bert!!!) Mijn hele huis in tijd van 4 weken verbouwd, de keuken, de badkamer, de muren, de vloer, nieuwe kozijnen en zelfs het dak! Top gedaan, echt vakmanschap, kan alleen maar zeggen super tevreden en een aanrader voor iedereen!! Ik zeg het zeker voort!!
Desiree, Almere
Te gek hoor Bert hoe je alles opgelost hebt. We eten heerlijk iedere avond in de aanbouw. Ons huis lijkt echt twee keer groter. Super bedankt voor al het mooie werk.
Leni Thobe, Weesp
Bert van mijn vrouw mocht ik de badkamer niet zelf verbouwen dat ging te lang duren. Binnen 2 weken wat je gezegd had was hij klaar. Het is allemaal prima verlopen hoe we het wilden en het ziet er prachtig uit.Toppie man. We zullen je zeker bij andere mensen aanbevelen.
Ada en Peter van de Berg, Almere
Hoi mannen, beloofd is beloofd. Hier mijn ervaring. Nooit gedacht dat het zou lukken in 2 weken. ๐Ÿ˜‰ Fantastisch! Het hekwerk, de schuttingen, de carport, ze staan kaarsrecht en het ziet er zo gaaf uit hey. Als we weer iets hebben bellen we jullie zeker weer. Echte vakmannen. Groetjes van een trotse Zoetermeerse.
Merte Mengelberg, Zoetermeer
Wat een verademing om met zoveel respect en beleefdheid geconfronteerd te worden. Ik zeg heel eerlijk, ik had het anders verwacht, maar wat werken jullie netjes en correct. Dikke pluim voor jullie hoor.
Ruth Basiran, Almere
Brbouw super. Een echte aanrader. Ik vertel alle buren en visite wie onze nieuwe keuken heeft geplaatst. Echt wel.
Jeroen, Muiden
Vakmanschap, dat is het eerste wat bij me opkomt als ik denk aan de ervaring die ik heb gehad. Ik was niet makkelijk, bedankt voor al het geduld en de creatieve oplossingen die je aandroegen. Een perfect resultaat. Petje af.
Huub, Almere Haven
Waar was je aan begonnen hรจ Bert? Hahaha, complete bouwval waar je in terecht kwam. Ik ben zo blij met je, tuurlijk deel ik graag mijn ervaring. Die is geweldig. Ik kan je voor alles bellen, je weet altijd raad en bent eerlijk. Super handig om iemand als jou te kennen. Ik weet je te vinden. ๐Ÿ™‚ Tot snel.
Floor van Suydervliet, Almere Stad
Hallo team BRB. Het ging fantastisch en was gezellig! Tot de volgende keer. Thee met 3 zoetjes. ๐Ÿ˜‰
Rogier, Almere Poort

Deel ook een ervaring

Iedere ervaring telt

Bel of stuur een berichtje