Over BRBouw

Veel mensen zoeken naar een betrouwbare klusser die met voldoende deskundigheid meedenkt over slimme oplossingen in en om het huis om het woongenot te verbeteren.

Bert Rijnbeek, eigenaar van klusbedrijf BRBouw heeft de handigheid, de vakkennis en de contacten om alle voorkomende klussen aan te kunnen en waar nodig expertise in te winnen bij specialistische vragen. Wie een klusjesman zoekt in Amsterdam, Almere en omstreken is bij BRBouw aan het juiste adres.

Bert begeleidt het proces vanaf het moment dat de vraag van de klant bij hem is neergelegd. “Ik kom langs om de klus te bekijken. We spreken je wensen door. Vaak is er al een idee van wat het worden moet, dat vul ik aan.” Uit het gesprek volgt een duidelijk beeld van wat er gebeuren moet en indien gewenst een degelijk uitgewerkte offerte.

Bij een akkoord van de offerte worden er afspraken over de planning gemaakt en vervolgens wordt de klus uitgevoerd. “Ik begeleid altijd het proces zelf. Afhankelijk van de klus ga ik alleen aan de slag of schakel ik iemand in die over specifieke expertise beschikt. In beide gevallen houd ik het overzicht.”

Het resultaat is altijd conform de verwachtingen van de klant. “Ik ben een kwaliteitsvakman. Goedkope klussers zijn er genoeg, maar zijn ze ook goed? Ik werk met goede materialen. Het resultaat is van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en mooi. Maar het moet ook betaalbaar blijven. Meestal kom je voordeliger uit en is het eindresultaat beter dan verwacht. Dan is mijn missie volbracht.

BRBouw hanteert Algemene Voorwaarden gelijk aan die van de grotere brancheverenigingen. Deze Algemene Voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Brbouw klusser met voorwaarden gecontroleerd door ConsumentenbondAls klusser met voorwaarden in samenwerking met Vereniging Eigen Huis

BRBouw is tevens een goed alternatief voor een aannemer Almere of aannemersbedrijf Almere. Zoek je naar klusbedrijven Almere, onderhoudsbedrijf Almere of een klussendienst Almere? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Logo


Copyright © 2024 BRBouw